SATéBESTELLEN HAARLEM

SATéBESTELLEN HAARLEM MMM Even lekker satebestellen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2542 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Satébestellen Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 10:11 Niet de eerste keer dat wij hier saté bestellen en altijd zeer goed. Mals vlees, zeer goed van smaak. Goeie salade erbij en huisgemaakte frieten. Het is niet goedkoop maar je krijgt kwaliteit. Een aanrader!
7 aug 2022 om 21:39 Goed eten, vers en snel bezorgd.
7 aug 2022 om 21:05 De sate was heerlijk. Ik had er patat bij genomen waar je extra voor moest betalen wat op zich niet erg is mits ze deze niet bakken in frituurvet die waarschijnlijk heeeeeeeel lang niet ververst is. Voor de rest goed verzorgd de maiskolf was heerlijk
1 aug 2022 om 13:23 Het was serieus heerlijk. Op de afgesproken bezorg tijd belde ze dat helaas de kip op was. En mocht ik kiezen voor haas sate. Het was heerlijk. En omdat we ook nog eens extra lang moesten wachten kregen we er lekker een bak ijs bij.
28 jul 2022 om 21:24 Was weer super
28 jul 2022 om 20:32 Eten naar verhouding en hoeveelheid veel te duur.Bezorging zwaar kut.Meer dan een uur te laat.Ook niet opbellen voor verklaring en geen excuus.Voor mij een kutbedrijf ,dus nooit meer bestellen.
21 jul 2022 om 19:35 Erg lekker! Kwaliteit boven kwantiteit!
21 jul 2022 om 19:34 Eten was lauw zowel de varkenshaas als de friet. Voor zo’n bedrag verwacht je wel meer. Ik bestel hier niet meer.
19 jul 2022 om 21:53 Het eten kwam een uur later dan beloofd en dat was ook al 45 min. En geen enkele melding dat het later zou worden. Eten was prima
18 jul 2022 om 19:35 Heerlijk Ribs en was ook snel bezorgd!
13 jul 2022 om 20:05 Overal gaat wel een iets mis. Je leert een bedrijf vooral kennen door hoe dat wordt opgelost. Satébestellen bracht het ontbrekende vliegensvlug alsnog met een sympathieke beker B&J's als compensatie. En het belangrijkste: heerlijk gegeten!
11 jul 2022 om 23:45 De naam doet niet vermoeden dat het eten zo goed is. Goede spareribs met een lekkere (pittige) marinade. Friet was ook erg lekker en goede sauzen. Ga zo door, hulde!