SATéBESTELLEN HAARLEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2959 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Satébestellen Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 21:44 Was weer helemaal top.
27 feb 2024 om 5:12 Zoals gewoonlijk waren de hot spareribs goed doorbakken, lieten makkelijk los en goed van smaak.
26 feb 2024 om 7:46 Nu voor de tweede keer hier besteld. Ik vind het wel lang wachten, maar eten is prima!
25 feb 2024 om 22:14 Zoals eigenlijk altijd snel en goed
24 feb 2024 om 21:14 Bestelling te laat, kwaliteit van het niet warme eten heel matig. Helaas dit keer slecht. Vlees van de sateh niet goed saus waterige troep zonder smaak. Patat lauw en niet stevig, slappe hap.
24 feb 2024 om 18:33 Eerder al wel eens besteld. Lekkere marinade/sate saus en goede frites. Maar deze keer was het absoluut een tegenvaller. We hadden ossenhaas, maar te ver gegaard en dus taai. Zonde!
23 feb 2024 om 20:08 We hebben weer lekker gegeten. Er ontbrak iets wat wel besteld was. Na een telefoontje werd dit vlot opgelost en na bezorgd. Fijn! :)
23 feb 2024 om 15:53 het was taai, lauw en belachelijk veel saus. alleen de maïskolf was heet en lekker. ik heb ze nog gebeld, konden er niets aan doen bla,bla,bla. hele slechte service. nooit meer bestellen daar
16 feb 2024 om 20:24 Na 1,5 uur gebeld, de bezorger was onderweg, maar na 10 min nog niet, woon om de hoek! Gewoon gelogen, na 2 uur kwam het eindelijk! Enige compensatie was ben en Jerry’s, heel slecht! Patat was ook koud, nooit meer!!!!
13 feb 2024 om 20:44 Heerlijke saté en friet, op tijd bezorgd.
13 feb 2024 om 9:22 Spareribs hot, pittig van smaak en lieten makkelijk los
12 feb 2024 om 21:31 Frietjes goed gebakken. Heel fijn dat t zoutloos kan. Cheescake was erg lekker, met verse aardbeien. Zag er ook mooi uit.